Monday, May 10, 2010

C|nta Abad| buatKU

gambar ni cukop untuk menerangkn sgalenye


ramai org ckp btape bodohnye aku tunggu dia.. btape tak gunanya aku dipermainkn.. knape dorg ckp camtu? aku pon tak faham.. pade hal hati aku ttp mngatekn yg aku dah jumpe seseorg yg smpurna untuk aku.. smpurna ke? tu la persoalannye.. aku pon tau msti die fikir aku ni gile.. berckp mengenai perkara yg tak logik.. aku mmg xpndi nak bermadah puitis.. aku xpndi nak berkias-kias berbagai.. baiklah.. camni citenye..

aku knal dgn seseorg.. perkenalan yg mmg tak dirancang.. perkenalan yg akhirnye wat aku jatoh cinta kat die.. sblom ni aku da pnah bjanji kat diri aku yg aku akn cube tuk tidak jatoh cinta.. alhamdulillah.. slame beberape bulan aku xde feeling langsong kat ssiapa.. aku teruskn bende tu.. smpi la satu ari tu ntah camne aku leh ter-mizkol someone ni yg aku xtau camne no die ade dlm enfon aku.. aku pon plik.. dari situ ktorang knal walaupun pd mulenye tak rapat.. dan akhirnye ktorang rapat.. smpi lah hubungan ktorang menjadi tidak rapat balik.. aku sdih sgt.. bukan sbb ape.. maybe sbb aku tak fhm.. ni lah masalah aku dgn ex2 aku sblom ni.. aku xfhm yg dorang bz.. aku xnk khilangan die! walaupun ktorang bkn kapel.. aku xnk die tinggalkn aku.. aku nak at least die ingatkn aku.. msj aku.. mcm mane stiap waktu die ingatkn aku tuk tunaikan solat mcm dulu.. aku rindu saat2 mcm tu.. aku rindu saat2 ktorang bermanje.. walaupun die jarang glak tp aku slalu glak.. aku snyum sorg2.. bace msj yg die bg biar sume org dgr.. walaupun aku xnk org tahu ape yg die msj kat aku.. aku arapkn ssuatu sprti dulu yg buatkn aku jatoh cinta pd die.. walaupun die tak prnh bagitau aku same ade die cinta atau tak kat aku.. die pnh bgitau aku yg die xnk ade kapel.. takpe.. aku tunggu je.. smpi lpas spm.. smpi bile2 yg aku rase aku blh tunggu.. smpi die trime aku mungkin? kadang2 idop aku teganggu gak bile 24 jam teringat kat die.. bile tgk henfon dan arapkn ade msj die tp tade langsong! aku sdih sgt.. aku mmg jnis yg slalu nak kan perhatian drpd org yg aku syg! just drpd org yg aku syg! kalau tak aku xkn mintak perhatian kat die.. aku xkn tnye knpe die langsong xmsj aku..

aku nak kau tahu ....


AKU RINDU SANGAT PADA KAU!

aku cuma harap die dpt beri sdikit.. tak byk.. at least sdikit,, supaya aku tau yg die care pasal aku.. tu je

1 comment:

  1. sabar la
    mungkin ade yang lebih baik utk kamoo ;)

    ReplyDelete