Friday, December 18, 2009

ni la kem ktorang tu . masok disney channle haha


bez siot gi kem . baru balek ni. kemas2 barang teros online hoho
mase nak gi kem tu mmg sdih isk3 nanges wuwuwu tinggalkn my mummy n dady huhu tapi gi je la. smpi sane register bla3. carik bilik. pas jumpe bilek aku ngan member aku lalu je. skali lalu mak aih.. bilik ke rumah tikus ni haha ade skumpulan budak laki baring2 tak pakai baju. grrr seram aku. sembang pon ganas2. tuk makluman korg. bilek aku je la yg koto kat situ. yg len sume cantik! hoh! bab penceramahnye mmg bez giler. die la
aku rasa cikgu add math yg terbaik kat melesia ni aku pnh jmpe. die sempoi. lawak giler beb. overall mmg bez kem tu walopon bilek sepah tapi penghuni2nye lawak2 blake hehe

sbnanye bkn tu aku nak cite. aku nak cite pasal aku jumpe sorg 'awek' cun giler vavi ni.tapi first skali korg jgn salah paham plak. aku cume kate dak dalam cite yg korang bakal bace ni cantik je. bkn aku suke kat die ok haha mase mlm kdua tu aku jln ngan member aku. tibe2 aku nmpk ade sorg 'awek' bdiri pakai mcm ala2 serkup. pastu aku tgk muke die. perghhh tegoda siot. aku tanye member aku. awek mane tu. pastu die kate tu LAKI KOT haha abes wei.. aku tergoda kat die plak ceh haha siyes muke die mmg cam pmpuan
. da la org panggel die imam kat situ sbb die alim. so aku cite la kat member2 aku bile masok dorm. aku tunjok die kat dorg sume. dari jaoh je la. pastu dorg pon ejek2 aku. die tu mmg alim. so member2 aku cadangkn kalo nak ngorat aku kene jadi imam. kene azan. kene bawak tasbih slalu. so pagi tadi aku bangon awal aku gi surau. pastu aku masok2 tibe2 die ade kat tepi aku wawawa lawak tol. padahal aku saje je men2 wat2 cam aku suke die kn. saje tgk member2 aku cam org gile ejek2 aku. aku plan nak azan. pastu tibe2 ade org len amek aleh plak. yg malangnye die azan silap haha malu doh. takpela.. manusia mlakukn ksilapan kan.

lagi satu. bile kat sane byk la gak pujian yg aku trime. antaranya:
1. kwn2 ak kate ko ensem
2. muke ko market la. kalo skola kat tmpt aku msti awek2 menggedik ngan ko
3. ade budak kerem salam hua3
4. nak bekenalan bleh? haha
5. muke ko ni muke dak pandai la
hoho

tu la antara pujian2nye. k la korg msti ngah pike aku ni poyo kn haha yela.. takpe korg wei..

p/s: aku TERDAPAT plak no imam tu scare tak sngaje hua3 ade org tibe2 send kat aku plak.
bongok tol haha tah sape tah wek tapi aku tak msj die pon. tade mase noh hehe

name dak tu BASYIR. kui3


ni kot basyir wakakka



ANYWAY, IM STRAIGHT DUDE!

3 comments:

  1. btoi ka straight??
    nada mcm tak straight sangat la.hha.neway aku pecaya

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete